12 besplatnih predavanja o gejmingu za studente

U okviru velike beogradske gejming konferencije FTW! u organizaciji Serbian Games Association (SGA) za studente i sve koji su na početku gejming karijere organizuje se i poseban Shift2Games program! U četvrtak 30. maja u Bitef teatru u Beogradu, očekuje te 12 predavanja, a sve je besplatno – dovoljno je samo da se pojaviš.

Predavanja su prilagođena početnicima u industriji, a razgovaraćemo o game art-u, produkciji, radu u timu, UI/UX, Unreal Engine-u i drugim aktuelnim alatima i temama u gejmingu.  

Sve što je potrebno je da odeš na ovaj link i rezervišeš svoje mesto: 

 

                       PRIJAVA

 

Novosti

Pažnja studentima koji završavaju studije, nedavnim diplomcima i budućim razvojnim programerima igara: Da li ste spremni da ostavite svoj trag u industriji video igara? Vaše putovanje u razvoj igara počinje ovde!
Razvoj video igara možemo sagledati kroz tehnološki i kreativni aspekt. Pošto je tehnološki aspekt razvoja igara u velikoj meri povezan sa kreativnim, slobodno možemo reći da je gejming programiranje svet za sebe. Gejming industrija pruža mogućnost za razvoj eksperata u najrazličitijim oblastima tehnologije, nudeći mnoštvo pravaca kada su u pitanju karijerni putevi.
Razgovarali smo sa preko 20 seniora u domaćem gejmingu. Kad pogledaš ovih šest epizoda trebalo bi da ti bude mnogo jasnije čime u gejmingu možeš i želiš da se baviš