2D Art – Besplatan kurs u Wargaming-u

Nakon 3D Art i Visual Effects programa, Wargaming je otvorio prijave i za 2D Art program.

2D Art


Lokacija: Litvanija, Srbija, Kipar
Trajanje: početak aprila 2024 – jun 2024
Format: Prethodno snimljena predavanja / online sesije povratnih informacija / praktični zadaci
Period prijave: 26. februar – 17. mart 2024 (do 24:00, UTC+2)
Uslovi: Besplatni kurs na engleskom jeziku (20 sati nedeljno za časove, feedback sesije i praktične zadatke)
Dodatne informacije: Najboljim polaznicima kursa će biti ponuđena stručna praksa u trajanju od 3 meseca (minimum 20 sati nedeljno)
Važne informacije: Najboljim diplomcima kursa biće ponuđen tro-mesečni plaćeni staž (minimum 20 časova
nedeljno)
Proces prijave: prijavni formular; test zadatak; video intervju; finalna odluka

Otvaramo prijave za 2D Art kurs gde ćete steći osnovno znanje o kastomizaciji. Naši vrhunski profesionalci iz industrije će podeliti svoje ekspertize, objašnjavajući kako 2D umetnost funkcioniše u Wargaming-u i demonstrirajući praktičnu primenu različitih tehnika i alata. Steći ćete esencijalno praktično znanje za kreiranje 2D objekata, i naučiti složenosti rada kao 2D umetnik u industriji video igara. Budite spremni da prođete kroz intenzivan obrazovni program i završite brojne praktične zadatke u online formatu. Radom sa instruktorima na kursu, naučićete kako da primenite stečeno znanje u projektima u stvarnom svetu.


Napomena: Biće vam potreban grafički tablet kako biste uspešno završili sve zadatke tokom kursa.

 

Šta ćete naučiti?


• Obradićete detaljnije osnove kastomizacije, upoznavajući se sa nijansama njenog kreiranja u gamedev-u i u svetu igre World of Tanks.
• Završićete seriju praktičnih zadataka: kreiranje klasičnih kamuflaža i onih za događaje, kao deo fantastičnih 2D stilova, projektovanje decal-a likova ili objekata, amblema i natpisa u stilu igre WoT.
• Steći ćete veštine javnog govora, naučiti kako da kreirate ubedljivu prezentaciju i pripremite se za javni nastup s punim samopouzdanjem.

 

Šta se traži?


• Sigurno vladanje Photoshop-om
• Osnovno razumevanje kompozicije, teorije boja, itd.
• Dostupnost portfolija
• Odlično poznavanje engleskog jezika

 

Šta će vam pomoći da se istaknete?


• Vladanje programom za 3D modelovanje (Blender, Max, Maya, ZBrush, itd.)
• Osnovno akademsko obrazovanje u oblasti umetnosti
• Iskustvo u digitalnom okruženjua
• Poznavanje proizvoda World of Tanks

Pročitajte više detalja i PRIJAVITE SE OVDE.

Novosti

Pažnja studentima koji završavaju studije, nedavnim diplomcima i budućim razvojnim programerima igara: Da li ste spremni da ostavite svoj trag u industriji video igara? Vaše putovanje u razvoj igara počinje ovde!
Razvoj video igara možemo sagledati kroz tehnološki i kreativni aspekt. Pošto je tehnološki aspekt razvoja igara u velikoj meri povezan sa kreativnim, slobodno možemo reći da je gejming programiranje svet za sebe. Gejming industrija pruža mogućnost za razvoj eksperata u najrazličitijim oblastima tehnologije, nudeći mnoštvo pravaca kada su u pitanju karijerni putevi.
Razgovarali smo sa preko 20 seniora u domaćem gejmingu. Kad pogledaš ovih šest epizoda trebalo bi da ti bude mnogo jasnije čime u gejmingu možeš i želiš da se baviš