Game Jam: Unreal Editor for Fortnite

 
Epic Games Novi Sad organizuje svoj prvi Game Jam! 

Prijavite se i znajte kako Unreal Editor for Fortnite #UEFN može da vam pomogne da napravite potpuno novu igru. U samo dva dana, dobićete priliku da se upoznate sa konceptima dizajna video igara i istražite tehničke mogućnosti UEFN alata.
 
Game Jam traje dva dana, a nakon što istekne vreme za rad, proglasićemo pobednički tim koji u ovako kratkom periodu uspe da razvije najuspešniji projekat. Možete se prijaviti za jedan od ova dva termina – za oba važe isti kriterijumi i program. 
 
🕹️ 6. i 7. april namenjeni su već formiranim timovima od tri člana.
🕹️ 20. i 21. april rezervisan je za učesnike koji se prijave samostalno, a EGNS tim ih spaja u adekvatne timove.
 
 

Novosti

Pažnja studentima koji završavaju studije, nedavnim diplomcima i budućim razvojnim programerima igara: Da li ste spremni da ostavite svoj trag u industriji video igara? Vaše putovanje u razvoj igara počinje ovde!
Razvoj video igara možemo sagledati kroz tehnološki i kreativni aspekt. Pošto je tehnološki aspekt razvoja igara u velikoj meri povezan sa kreativnim, slobodno možemo reći da je gejming programiranje svet za sebe. Gejming industrija pruža mogućnost za razvoj eksperata u najrazličitijim oblastima tehnologije, nudeći mnoštvo pravaca kada su u pitanju karijerni putevi.
Razgovarali smo sa preko 20 seniora u domaćem gejmingu. Kad pogledaš ovih šest epizoda trebalo bi da ti bude mnogo jasnije čime u gejmingu možeš i želiš da se baviš