Imaš ideju za mobilnu igru? Prijavi se odmah na Outfit7 kamp!

Od ideje do prave mobilne igre – prijave su otvorene za Outfit7 kamp koji će se održati od 24. do 27. septembra u Ljubljani.

 

 

ZA ŠTA SE PRIJAVLJUJEŠ?

Outfit7 Talent Camp je godišnji događaj koji okuplja strastvene stručnjake da kreiraju originalne mobilne igre. Za 4 dana ćete prevesti igru od ideje do stvarnosti uz pomoć nekih od najboljih profesionalaca industrije.

 

DA LI I TI MOŽEŠ DA SE PRIJAVIŠ?

Najverovatnije da da!  Traže se kvalifikovani programeri igara, umetnici, gejm dizajneri i producenti. Ako si profesionalac, student ili samo strastveni igrač, sve dok se ne plašiš da se uhvatiš u koštac sa stvaranjem od početka do kraja, samo napred. Ideja je da se različiti talenti i profili ujedine i zajedno dođu do cilja.

Važno je da imaš preko 18 godina, a ako se pitaš da li možeš da se prijaviš i iz Srbije odgovor je – da!

Prijave su otvorene do kraja juna, i to možete učiniti na njihovom SAJTU, gde se dodatno možete informisati oko ostalih pojedinosti vezanih za učestvovanje u programu i logistiku.

 

 

Novosti

Pažnja studentima koji završavaju studije, nedavnim diplomcima i budućim razvojnim programerima igara: Da li ste spremni da ostavite svoj trag u industriji video igara? Vaše putovanje u razvoj igara počinje ovde!
Razvoj video igara možemo sagledati kroz tehnološki i kreativni aspekt. Pošto je tehnološki aspekt razvoja igara u velikoj meri povezan sa kreativnim, slobodno možemo reći da je gejming programiranje svet za sebe. Gejming industrija pruža mogućnost za razvoj eksperata u najrazličitijim oblastima tehnologije, nudeći mnoštvo pravaca kada su u pitanju karijerni putevi.
Razgovarali smo sa preko 20 seniora u domaćem gejmingu. Kad pogledaš ovih šest epizoda trebalo bi da ti bude mnogo jasnije čime u gejmingu možeš i želiš da se baviš