Konkurs za Unity praktikante

Ingenious Studios, deo niške IT kompanije Ingsoftware, ima otvoren konkurs za Unity praktikante koji traje do 17. novembra.

Ovaj gejming studio sastoji se od petnaestak ljudi, uglavnom Unity Game Developer-a i Artist-a, koji, osim što razvijaju igre za poznate svetske klijente, rade i na razvoju sopstvenih igara.

Plan je da se prime dva praktikanta koji će tokom perioda od dva meseca svakodnevno raditi sa svojim posvećenim mentorima i pripremiti se za karijeru u gejming industriji, i to možda baš u Ingenious-u!

  • praksa je u trajanju od dva meseca i neplaćena je
  • od praktikanata očekujemo da rade puno radno vreme
  • plan je da se s praksom krene polovinom decembra ove godine
  • model rada za praktikante je remote, ali postoji i mogućnost prakse u Nišu
  • radno vreme u Ingu je fleksibilno, kako za zaposlene tako i za praktikante

Ako su video igre tvoja strast i oduvek si hteo/la da saznaš kako izgleda razvoj istih u gaming industriji – klikni na ovaj link za više informacija i prijavu.

 

Novosti

Pažnja studentima koji završavaju studije, nedavnim diplomcima i budućim razvojnim programerima igara: Da li ste spremni da ostavite svoj trag u industriji video igara? Vaše putovanje u razvoj igara počinje ovde!
Razvoj video igara možemo sagledati kroz tehnološki i kreativni aspekt. Pošto je tehnološki aspekt razvoja igara u velikoj meri povezan sa kreativnim, slobodno možemo reći da je gejming programiranje svet za sebe. Gejming industrija pruža mogućnost za razvoj eksperata u najrazličitijim oblastima tehnologije, nudeći mnoštvo pravaca kada su u pitanju karijerni putevi.
Razgovarali smo sa preko 20 seniora u domaćem gejmingu. Kad pogledaš ovih šest epizoda trebalo bi da ti bude mnogo jasnije čime u gejmingu možeš i želiš da se baviš