Kurs 3D animacije u Art Bully trening centru

U decembru počinje kurs 3D animacije u Art Bully trening centru!

Kurs je koncipiran tako da početnike u 3D-u osposobi da razumeju i efektivno koriste principe animacije. Polaznici će biti u prilici da nauče kako da animiraju razne karaktere i često će sami biti u prilici da udahnu život u njih i dodaju svoj pečat.
Do kraja kursa će biti osposobljeni da rade u timu sa ljudima koji već godinama rade na AAA projektima.

Kurs je u trajanju od 32 časa u trajanju po tri sata. Časovi se odrzavaju 2puta nedeljno u prostorijama škole, a ostalim radnim danima u planu su online konsultacije sa predavačem na kojima se pregleda domaci i dobija feedback.

Ovo je intezivni kurs i traje puna 4 meseca. Prve dve nedelje su predvidjene za upoznavanje sa Mayom, zatim ide 3 meseca animacije, a za kraj su ostavljena bonus predavanja.

Za najbolje polaznike postoji mogucnost prakse i zaposlenja u Art Bully productionsu.

Ukoliko ste zainteresovani, na ovom linku se možete prijaviti, a prijave će biti otvorene sve dok se ne popune mesta.

Novosti

Debatni klub Matematičkog fakulteta Univerziteta u Beogradu organizuje 11. aprila sa početkom u 18 časova u prostorijama Matematičkog fakulteta (Svetog Nikole 39) javnu debatu i panel diskusiju “Ovaj dom bi uveo video igre u obaveznu lektiru”
Razvoj video igara možemo sagledati kroz tehnološki i kreativni aspekt. Pošto je tehnološki aspekt razvoja igara u velikoj meri povezan sa kreativnim, slobodno možemo reći da je gejming programiranje svet za sebe. Gejming industrija pruža mogućnost za razvoj eksperata u najrazličitijim oblastima tehnologije, nudeći mnoštvo pravaca kada su u pitanju karijerni putevi.
Razgovarali smo sa preko 20 seniora u domaćem gejmingu. Kad pogledaš ovih šest epizoda trebalo bi da ti bude mnogo jasnije čime u gejmingu možeš i želiš da se baviš