Otvorene prijave za „Route2Launch#3“ startap mentorski program

U periodu od decembra 2023. do maja 2024. godine na Fakultetu organizacionih nauka biće organizovan treći ciklus „Route2Launch“ startap mentorskog programa, namenjen studentskim timovima koji žele da započnu razvoj svojih startap ideja.

„Route2Launch“ startap mentorski program omogućava kontinuirano mentorstvo, s ciljem testiranja startap ideje, razvoj skalabilnog biznis modela, podršku u izradi MVP verzije proizvoda, priliku za networking i prve investicije, kao i prostor za zajednički rad i druženje. Mentori na programu su obučeni nastavnici i saradnici sa pet fakulteta Univerziteta u Beogradu, među kojima su: Fakultet organizacionih nauka, Elektrotehnički fakultet, Farmaceutski fakulteta, Poljoprivredni fakulteta i Fakultet veterinarske medicine. Mentori podršku timovima pružaju u saradnji sa ekspertima iz startap poslovnog okruženja.

Prijave su omogućene studentskim timovima sa svih univerziteta u Srbiji, uključujući timove sa svih studijskih programa, godina i nivoa studija (neophodno je da tim sadrži bar jednog člana državnog fakulteta). Prijave za program su otvorene do ponedeljka, 20. novembra 2023. godine, putem linka, a selekcija timova će biti sprovedena do 1. decembra.

 

PRIJAVA TIMOVA


Više informacija o „Route2Launch“ mentorskom programu mogu se dobiti na linku ili putem mejla preduzmiideju@fon.bg.ac.rs.

Novosti

Debatni klub Matematičkog fakulteta Univerziteta u Beogradu organizuje 11. aprila sa početkom u 18 časova u prostorijama Matematičkog fakulteta (Svetog Nikole 39) javnu debatu i panel diskusiju “Ovaj dom bi uveo video igre u obaveznu lektiru”
Razvoj video igara možemo sagledati kroz tehnološki i kreativni aspekt. Pošto je tehnološki aspekt razvoja igara u velikoj meri povezan sa kreativnim, slobodno možemo reći da je gejming programiranje svet za sebe. Gejming industrija pruža mogućnost za razvoj eksperata u najrazličitijim oblastima tehnologije, nudeći mnoštvo pravaca kada su u pitanju karijerni putevi.
Razgovarali smo sa preko 20 seniora u domaćem gejmingu. Kad pogledaš ovih šest epizoda trebalo bi da ti bude mnogo jasnije čime u gejmingu možeš i želiš da se baviš