SERIJAL SHIFT2GAMES STIŽE NA “MALE EKRANE”

Od utorka, 26. septembra u 20h pratite serijal shift2games na Sportklub Esports kanalu, na Fortuna Esports i SGA YT kanalima, kao i ovde, na samoj shift2games platformi. 

Na jednom mestu seniori iz gejming industrije govore o veštinama i znanjima koja su ti potrebna, edukaciji – koje formalne i neformalne institucije mogu da ti pruže neophodno znanje, kako izgleda proces zapošljavanja, kako izgleda radni dan i još mnogo toga.

Sve pozicije u gejming industriji, pronađi i istraži ovde!

Novosti

Pažnja studentima koji završavaju studije, nedavnim diplomcima i budućim razvojnim programerima igara: Da li ste spremni da ostavite svoj trag u industriji video igara? Vaše putovanje u razvoj igara počinje ovde!
Razvoj video igara možemo sagledati kroz tehnološki i kreativni aspekt. Pošto je tehnološki aspekt razvoja igara u velikoj meri povezan sa kreativnim, slobodno možemo reći da je gejming programiranje svet za sebe. Gejming industrija pruža mogućnost za razvoj eksperata u najrazličitijim oblastima tehnologije, nudeći mnoštvo pravaca kada su u pitanju karijerni putevi.
Razgovarali smo sa preko 20 seniora u domaćem gejmingu. Kad pogledaš ovih šest epizoda trebalo bi da ti bude mnogo jasnije čime u gejmingu možeš i želiš da se baviš
Business that makes nothing but money is a poor business
Business that makes nothing but money is a poor business