Sperasoft Beograd pokreće tromesečni program inženjerske prakse posebno za početnike u razvoju igara

Pažnja studentima koji završavaju studije, nedavnim diplomcima i budućim razvojnim programerima igara: Da li ste spremni da ostavite svoj trag u industriji video igara? Vaše putovanje u razvoj igara počinje ovde!

Sperasoft pokreće tromesečni program inženjerske prakse posebno za početnike u razvoju igara. Tražimo C++ generaliste i C++ Unreal Engine/Unity programere da se pridruže našim tekućim projektima. Od prvog dana, radićete pod vođstvom iskusnih mentora, razvijajući svoje inženjerske veštine. Nakon uspešno položenog početnog opšteg pripravničkog staža, imaćete priliku za dublji uvid u prave naslove i čak doprinos razvoju veoma očekivanih sportskih simulacija i kultnih borilačkih igara koje vole milioni ljudi širom sveta.

  •  Praksa je pogodna za studente, univerzitetske diplomce i sve one koji traže posao sa osnovnim nivoom kvalifikacija.
  •  Naš program prakse će se održati u Sperasoft studiju u Beogradu. Možete se prijaviti ukoliko imate prebivalište u Srbiji.
  • Rad na daljinu sa teritorije Republike Srbije je moguć, ali je potrebno da posetite našu kancelariju u Beogradu zbog administrativnih formalnosti.
  • Po završetku programa, svaki učesnik dobija sertifikat.
  • Tokom programa, sviučesnici će bitizaposleni kao inženjeri pripravnici sa pripravničkom platom.
  •  Svim pripravnicima koji uspešno završe program prakse biće ponuđeno stalno zaposlenje u Sperasoftu na jednom od projekata.

Ovaj tromesečni program prakse, koji nudi fleksibilno radno vreme, predstavlja jedinstvenu priliku da započnete svoju karijeru u vodećoj međunarodnoj  kompaniji za razvoj igara i pridružite se timu kreatora koji rade na AAA naslovima. Da biste se prijavili, pratite ovaj link: https://forms.office.com/e/fAzJYwBttL do 26. julaobeležite svoje kalendare da upoznate svoje buduće kolege 5. avgusta!

 

 

 

 

 

Pažnja studentima koji završavaju studije, nedavnim diplomcima i budućim razvojnim programerima igara: Da li ste spremni da ostavite svoj trag u industriji video igara? Vaše putovanje u razvoj igara počinje ovde!
Razvoj video igara možemo sagledati kroz tehnološki i kreativni aspekt. Pošto je tehnološki aspekt razvoja igara u velikoj meri povezan sa kreativnim, slobodno možemo reći da je gejming programiranje svet za sebe. Gejming industrija pruža mogućnost za razvoj eksperata u najrazličitijim oblastima tehnologije, nudeći mnoštvo pravaca kada su u pitanju karijerni putevi.
Razgovarali smo sa preko 20 seniora u domaćem gejmingu. Kad pogledaš ovih šest epizoda trebalo bi da ti bude mnogo jasnije čime u gejmingu možeš i želiš da se baviš