Ubisoft Belgrade školica Game Development-a za devojčice!

Treću godinu zaredom, Ubisoft Belgrade organizuje školicu Game Development-a za učenice srednjih škola!

Polaznice Školice imaće priliku da uče programiranje, User Interface Art i Game Design osnove, kao i da rade na praktičnom zadatku zajedno sa koleginicama i kolegama iz Ubisoft Belgrade studija!

Ako te zanima kako jedan lik „oživljava“, kako i zašto se kreće u igri, kako možeš da mu menjaš odeću ili kompletan izgled, prijavi se i nauči game development osnove!

Školica će se održavati subotom i nedeljom, sa početkom u drugoj polovini marta 2024. godine, u popodnevnim satima u prostorijama Ubisoft Belgrade studija (Balkanska 44, Beograd).

 

Prijavi se putem linka! Rok za prijavu je 7. mart 2024. godine.

Školica Game Development-a je besplatna!

 

Ove godine, u Školicu Game Developmenta-a primaju ukupno 12 polaznica, koje ćemo izabrati na osnovu prijave.

Na časovima, polaznice Školice radiće u softverima namenjenim za učenje game development osnova, a časove će držati zaposleni Ubisoft Belgrade studija.

Pored toga što će imati priliku da nauče osnove programiranja i dizajna, polaznice Školice će imati i priliku da upoznaju Ubisoft Belgrade studio, kao i kako izgleda raditi na AAA igrama.

Više o Školici možeš da saznaš u ovoj epizodi Game Dev Burrito Podcast-a.

 

Za sva dodatna pitanja i informacije, piši na: belgrade@ubisoft.com

Pažnja studentima koji završavaju studije, nedavnim diplomcima i budućim razvojnim programerima igara: Da li ste spremni da ostavite svoj trag u industriji video igara? Vaše putovanje u razvoj igara počinje ovde!
Razvoj video igara možemo sagledati kroz tehnološki i kreativni aspekt. Pošto je tehnološki aspekt razvoja igara u velikoj meri povezan sa kreativnim, slobodno možemo reći da je gejming programiranje svet za sebe. Gejming industrija pruža mogućnost za razvoj eksperata u najrazličitijim oblastima tehnologije, nudeći mnoštvo pravaca kada su u pitanju karijerni putevi.
Razgovarali smo sa preko 20 seniora u domaćem gejmingu. Kad pogledaš ovih šest epizoda trebalo bi da ti bude mnogo jasnije čime u gejmingu možeš i želiš da se baviš