“Ovaj dom bi uveo video igre u obaveznu lektiru” – javna debata na Matematičkom fakultetu

Debatni klub Matematičkog fakulteta Univerziteta u Beogradu organizuje 11. aprila sa početkom u 18 časova u prostorijama Matematičkog fakulteta (Svetog Nikole 39) javnu debatu i panel diskusiju “Ovaj dom bi uveo video igre u obaveznu lektiru”
3D Game art kurs je koncipiran tako da početnike u 3d-u osposobi da savladaju ceo proces izrade game modela. Tokom kursa prolaze se različite metode 3d modelovanja, za različite tipove igara, a akcenat kursa je stavljen na postizanje AAA kvaliteta za video igre.
Engage Game Jam je takmičenje programerskog tipa u organizaciji Udruženja studenata elektrotehnike Evrope - EESTEC, lokalni komitet Beograd u periodu od 25. marta do 31. marta.
Za sve koje zanima karijera u gejming industriji, SGA organizuje još jedan u nizu sajam poslova i karijernog savetovanja pod okriljem projekta Shift2Games. S2G Career Day pruža priliku mladim kreativcima ili budućim inženjerima zainteresovanim za karijere u gejmingu - da pokažu svoje crteže gejm art seniorima, pitaju HR-ove sve što ih zanima, čuju inspirativna predavanja i upoznaju vodeće gejming kompanije.
Epic Games Novi Sad organizuje svoj prvi Game Jam!
Nakon 3D Art i Visual Effects programa, Wargaming je otvorio prijave i za 2D Art program.